Wonen in Duitsland, dicht bij maar toch zo ver weg!

Posted by in Wonen in duitsland

Sommige mensen dromen ervan om in een ander land te wonen. Een andere taal, andere cultuur, andere gewoontes. Maar veel van deze mensen durven het toch niet, of ze willen dicht bij Nederland blijven omdat ze er bijvoorbeeld familie hebben wonen. De oplossing is dan heel simpel: ga in Duitsland wonen!

Van beide kanten snoepen
Bij Oostmakelaardij.nl kunt u genieten van de prachtigste huizen in het grensgebied van Duitsland en Nederland. De huizen zijn vaak prachtig, vrijstaand en niet enorm duur. Wanneer u in het grensgebied gaat wonen heeft u het beste van allebei de kanten. Zo kunt u lekker hard gaan over de snelweg in Duitsland, goedkoop tanken, maar tegelijkertijd ook een stroopwafel halen in Nederland. Ook is het grensgebied erg handig wanneer u bijvoorbeeld een Duitse geliefde heeft, maar toch dicht bij Nederland blijven wil.

De voordelen van het wonen in Duitsland
Er zijn verschillende redenen waarom Nederlanders emigreren naar Duitsland. Veelal gaan ze omdat de huizen een stuk goedkoper zijn als in Nederland. Waar u hier een rijtjeshuis heeft, kunt u in Duitsland al een vrijstaande woning krijgen. Verder is de gezondheidszorg in Duitsland volgens sommigen ook beter.

Perfect in het midden
In Duitsland wonen heeft zo zijn voordelen, maar gelukkig bent u altijd nog dicht in de buurt van Nederland. Een gezellige Nederlandse stad is niet heel ver rijden, afhankelijk van waar u heen wil en voor een goede Duitse schnitzel hoeft u ook niet lang te zoeken. Wonen in het grensgebied geeft eigenlijk dubbel zo veel voordelen.